De uitvaart foto en video app ,Funeral Composer, is een gemakkelijke app voor consumenten die eenvoudig geïntegreerd kan worden in bestaande foto en videosystemen op de bekende uitvaartlocaties in Nederland. Werken met de Funeral Composer scheelt verzorgers en locatiebeheerders tijd, mankracht en geld.

Tijdbesparing

Met de Funeral Composer bespaar je veel tijd.

Jouw klanten maken met de app gemakkelijk zelf een of meerdere presentaties. Deze presentaties hoeven dan alleen nog maar door jouw als uitvaartverzorger gedownload en klaargezet te worden.

Geen losse foto’s of usb sticks meer, maar direct het juiste filmpje vanuit jouw eigen cloud omgeving downloaden.

Omzetverhogend

Omzet verhoging door het gebruik van de app te promoten.

Met de komst van de Funeral Composer kan je een extra bron van inkomsten genereren. Je kunt jouw aanbod uitbreiden met een nieuw vooruitstrevend dienstenpakket.

Gebruikersbeheer

Als afnemer van de Funeral Composer app krijgt je een eigen cloud omgeving waarin je alle klanten en media kan beheren. Ook kan je onder anderen gebruikers aanmaken (bijv interne medewerkers, uitvaartbegeleiders etc) zodat deze gebruikers alleen bepaalde klanten kunnen bedienen.

Dit kan erg handig zijn als je externe gebruikers toegang wil/moet geven.

HOE WERKT HET

Klant download de Funeral Composer applicatie

De klant downloadt de Funeral Composer app vanuit de App Store of Play Store. Deze download is gratis. Eenieder die de app wil gaan gebruiken in combinatie met een uitvaartverzorger heeft een activatiecode nodig.

Organisatie geeft activatiecode uit aan klant

De uitvaartorganisatie stuurt een activatiecode naar de klant. Dit gebeurt vanuit het beheerders portal waar de organisatie aan gelinkt is.

Klant gebruikt ontvangen activatiecode

De klant ontvangt de activatiecode per email en vult deze in in de Funeral Composer app. na het succesvol invullen van de activatiecode is de Funeral Composer app direct verbonden met het beheerders portal van de uitvaartverzorger.

Klant maakt tijdlijnpresentatie

De klant maakt vervolgens in de Funeral Composer app de nodige presentaties. Deze presentaties worden automatisch gelinkt met de beheerders portal van de uitvaartorganisatie.

Organisatie haalt video op via uitgegeven activatiecode

Vanuit de beheerdersomgeving downloadt de uitvaartverzorger de verschillende presentaties om deze vervolgens te gebruiken tijdens de dienst.

Organisatie speelt video af tijdens dienst

Na het downloaden en klaarzetten van de media (MP4) kan de uitvaartverzorger de door de klant gemaakte presentatie(s) afspelen.

Ondernemer ontvangt statistieken

Elke maand ontvang je als uitvaartverzorger een document met statistieken waar onder anderen een lijst met uitgegeven activatiecodes in voor komt. Deze statistieken kan je zelf ook bekijken in het beheerders portal van de Funeral Composer app.

WAT KOST HET

Wat kost de Funeral Composer jou als uitvaartverzorger?

Uiteraard wil je eerst weten wat deze app jou gaat kosten.

Niet elke uitvaartverzorger is hetzelfde vandaar dat we verschillende prijzen hanteren. Wij onderscheiden hierin

  • De grote uitvaartverzorgers met veel locaties
  • Uitvaartverzorgers met één of enkele locaties
  • Grote groep met ZZP-ers

Wil je weten wat de Funeral Composer app jou kost, neem dan contact met ons op.
en wij sturen je daarna onze prijzen en voorwaarden op.

NIEUWSBRIEF

Vul je emailadres in!

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de Funeral Composer app, de nieuwe features en ander nieuws.